Amazon Quiz Answers 18 Jan: Winner Gets Bose Soundsport Headphones

Amazon Quiz Questions and Answers For 18 January 2020

Published
Lifestyle
3 min read
Amazon Quiz Questions and Answers For 18 January 2020
i

Get ready for some quick questions, as Amazon is back with another quiz. Everyday Amazon India brings an Amazon Quiz session for its customers. Many contestants participate in this quiz from different parts of the country to avail amazing offers and various prizes everyday.

People can participate in the quiz by playing Amazon Quiz at home everyday from 8 am to 12 noon. It can be played on mobile phones only and is not available for dekstop users.

Various quiz winners get a chance to win prizes like iPhone X, iPhone Xs, Seagate HDD, GoPro Hero 8 Camera, LG Smartphones, Amazon Pay Balance & many more. To avail today's Bose Soundsport Headphones Amazon Quiz prize, follow the below-mentioned quiz answers.

How To Play Amazon Quiz Contest Daily?

  1. Download the Amazon app from Playstore for Android users and App Store for IOS users
  2. Sign in to the Amazon app
  3. Click on the ‘Burger Menu Icon’ to open the menu bar
  4. Click on ‘Programs and Features’ option
  5. Click on Funzone option
  6. Now just tap on the start button to play the Amazon Quiz

Amazon Quiz Contest Details

  1. Amazon Quiz Today's Prize: Bose Soundsport Headphones
  2. Amazon Quiz Timing: 8:00 am to 12:00 noon (IST)
  3. Amazon Quiz Contest Date: 18 January 2020
  4. Amazon Quiz Contest Winner List: 31 January 2020

Amazon Quiz Answers - 18 January 2020

Question 1. What is likely to be conducted in India between April 1, 2020 and September 30, 2020 using a mobile phone application for the first time?

Ans- Census

Question 2. The orange traffic cone logo of which software wears a Santa hat for the festive season (December 18th- January 1st)?

Ans- VLC media player

Question 3. Daniele De Rossi, who announced his retirement recently, is a world-cup winning footballer of which country?

Ans- Italy

Question 4. Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – heavily affected India’s west coast in 2019. What are these?

Ans- Cyclones

Question 5. Haitham bin Tariq Al Said has recently named as the new Sultan of which country?

Ans-Oman

  • GoPro Hero 8 Amazon Quiz Answers - 17 January 2020

Q1. Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Answer- Martin Luther King Jnr

Q2. Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer- Odisha

Q3. The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Answer- Number of balls in an innings

Q4. More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Answer- Australia

Q5. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answer- Simpsons

Amazon Quiz Contest Previous Prizes

Amazon Quiz Contest Prizes
Amazon Quiz Contest Prizes
(Photo Courtesy: Amazon)

Amazon Quiz Daily Rewards

Each day, there are different rewards up for grabs for winners of the Amazon Quiz. Rewards for the quiz have included products like iPhone X, Apple Watch, Samsung Galaxy Note 9 and ACs. Check how to find the questions for the quiz:

To take the quiz, you first need to log in to the Amazon app. If you have not yet made an account on the app, you can do so by filling in the required information through the Sign Up option.

Liked this story? We'll send you more. Subscribe to The Quint's newsletter and get selected stories delivered to your inbox every day. Click to get started.

The Quint is available on Telegram & WhatsApp too, click to join.

Stay Updated

Subscribe To Our Daily Newsletter And Get News Delivered Straight To Your Inbox.

Join over 120,000 subscribers!